Oranje Comité Loil-Vooruit – Koningsnacht 26 april – Koningsdag 27 april

Koningsnacht – 26 april

Na een leuke en gezellige eerste editie, willen we ook dit jaar weer met jong en oud het glas heffen tijdens Koningsnacht in ’t Hart van Loil! Vrijdag 26 april om 20.30 uur opent ’t Hart van Loil zijn deuren. De entree is slecht €5,- in de voorverkoop en €8,- aan de deur. De leeftijd is 16+.

Vorig jaar galmden de klanken van de Gelderpiraat al door de kerktorens van ’t Hart van Loil. Dit jaar is hij terug met zijn kist zwarte pannenkoeken! Geniet van de hitjes van weleer en dans mee op de muziek.

Las Palmas Radio is ook weer van de partij! Met in de ene hand een fles Apfelkorn en in de andere een zwarte pannenkoek. Van instrumentale nummers tot de meezingers van nu, ze draaien het allemaal. We herinneren ons nog goed hoe het dak eraf ging vorig jaar. Dat zullen ze dit jaar weer doen!

Nieuw dit jaar is DJ Roel Staarink! Hij heeft gedraaid van de Après Ski in Oostenrijk tot aan de Diemse kermis en nu staat Koningsnacht in Loil ook op zijn lijstje. Hij gaat het laatste uur van Koningsnacht flink op zijn kop zetten!

Kom samen met je vrienden en familie Koningsnacht vieren in de Kerk in Loil. Bijzijn is meemaken! Scan de QR-code voor tickets of ga naar de volgende website: https://captainticket.nl/t/loilvooruit/event/777