Keurkorps nieuws

Keurkorps opent schuttersfeest op zaterdagavond
Op zaterdag 21 juli zal er door het keurkorps wederom een gezellige avond georganiseerd worden in de feesttent op het kerkplein. Deze avond zullen de jubilarissen van het keurkorps gehuldigd worden voor hun inzet. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom om het schuttersfeest te openen onder het genot van een hapje en een drankje.

Defilé
Het bestuur van het schuttersgilde en het keurkorps vindt het belangrijk om alle schutters in de gelegenheid te stellen, deel te nemen aan het gezamenlijk defilé in Didam. Nu is het zo dat er ook schutters zijn die het marcheren naar Didam om verschillende redenen niet kunnen volhouden. Hiervoor wil het keurkorps weer alternatief vervoer beschikbaar stellen.
Wij willen daarom inventariseren of hiervoor dit jaar weer interesse is. Het is de bedoeling om vanaf de schuttersboog aan de Doesburgseweg naar Didam te rijden, vanwaar er weer aangesloten kan worden bij het schuttersgilde om het defilé op het gemeenteplein mee te lopen. Hierna is er de mogelijkheid om vanaf de Markthal mee te rijden tot de boog aan de Schuttersstraat.
Mocht je hiervoor belangstelling hebben, kun je dit melden bij Roy Buiting via roybuiting@hotmail.com of telefonisch via 06-29 30 30 45.